Resultaten voor domeinnaam verkopen

De waarde van domeinnamen.
Durf te investeren in de domeinnaam van je dromen de domeinnaam die het beste past bij je business! De domeinnaam kan bijdragen aan meer bezoekersmeer verkopen. De domeinnaam houdt zijn waarde als deze ook de ideale domeinnaam is voor een reeks andere mensen en bedrijven. Het beste antwoord wat ik je kan geven op een waardebepaling. De echte waarde van een domeinnaam bepaal je helemaal zelf. Weet je al waar je nog heel veel waardevolle domeinnamen kunt vinden? Klik hier om ze direct te bekijken! Misschien vind je dit ook leuk. Beïnvloedt De Leeftijd Van Je Domeinnaam Je Rankings In Google? Hoe Vind Je een Goede Domeinnaam voor Je Bedrijf?
auto verkoop site
Domeinnaamhandel Domeinnaam kopen of verkopen.
Met deze bijzondere prijs onderscheidt HV Media-eigenaar Henri. Dé bemiddelaar voor domeinnaamhandel! Een succesvolle domeinnaam kopen of verkopen? HV Media is graag uw bemiddelaar rond de domeinnaamhandel. Of het nu gaat om het kopen of verkopen van domeinnamen HV Media kan u hierin volledig ontzorgen. Door een groot netwerk binnen de wereld van domeinnaamhandel kan HV Media u de juiste begeleiding bieden bij de aankoop van nieuwe domeinnamen. Naast de aankoopbegeleiding rondom al geregistreerde domeinnamen kunnen wij u ook volledig begeleiden bij het registreren van nog beschikbare domeinnamen. Alle mogelijke extensies kunnen wij voor u registreren.
de waarde van domeinnamen kun je lezen op DNsales.nl.
Waarde van een domeinnaam. Top 100 verkoopprijzen van NL domeinnamen. Onderstaande prijzen werden betaald op verschillende domeinnaam veilingen. Een paar verkopen waren private sales tussen koper en verkoper onderling. Een bekende domein veilingsite is Sedo waar men domeinen kan kopen als verkopen. De inschrijving is gratis. Commissie voor een verkoop is 15-20% van de verkoopprijs.
Domeinnaam verkopen Domeinhandel.nl.
Domeinnaam registreren en verkopen via domeinhandel.nl. Met de button alle domeinen krijgt u een overzicht van alle te koop aangeboden domeinnamen. U kunt ook de database doorzoeken op elke lettercombinatie. de zoekopdracht verkoop zal alle domeinen weergeven waarin dit woord in zit. Zo geeft de query nu als resultaat alle te koop aangeboden nu domeinen. Wilt u een domeinnaam te koop aan bieden dan dient u zich eerst aan te melden. U krijgt dan een loginnaam en wachtwoord waarna u gratis uw domeinnamen te koop kunt aanbieden. Als verkoper blijft u anoniem. Potentiele kopers kunnen via een email formulier reageren op een te koop aangeboden domeinnaam.
Ik wil mijn domein overdragen of verkopen aan een andere partij Helpdesk TransIP.
Wil je onze helpdesk snel bereiken? Stuur dan een ticket via het controlepaneel. Ik wil mijn domein overdragen of verkopen aan een andere partij. Het is mogelijk dat je een domeinnaam wilt verkopen aan een andere partij. De financiële afhandeling van de verkoop kan je in zulke gevallen zelf regelen daar hebben we geen speciale diensten voor. Om de domeinnaam te verhuizen naar de nieuwe eigenaar is in de meeste gevallen alleen een verhuiscode nodig. De verhuiscode vind je in het controlepaneel. Dit doe je als volgt. Ga naar Domein Hosting. Klik op je domeinnaam. Scroll omlaag naar Autorisatiecode. Daar zie je ofwel de verhuiscode getoond worden of een link om deze aan te vragen.
Hoe kan ik het beste een domeinnaam kopen of verkopen? WebhostingAdvies.nl.
Hoe kan ik het beste een domeinnaam kopen of verkopen? Bij het kopen of verkopen van een domeinnaam is het bepalen van de waarde van het desbetreffende domein de eerste horde die u dient te nemen. Maar als u en de andere partij het eenmaal eens zijn over de prijs ontstaat er een nieuwe probleem. Bij een koop of verkoop van een domeinnaam is de wederpartij vaak een onbekende. Natuurlijk wilt u niet het risico lopen dat als u uw domein verkoopt u het beloofde bedrag niet ontvangt of als een domein koopt geen domeinnaam ontvangt.
Domeinnamen verkopen en Domeinnaam parkeren.
Sedo is s werelds grootste handelsplatform op het gebied van domeinnamen. Zet je domeinnamen te koop. Gebruik je je domeinnaam niet meer? In plaats van opzeggen kun je je domeinnaam ook bij Sedo te koop aanbieden. Je bepaalt zelf de verkoopprijs of je laat bezoekers een bod doen. Je domeinnaam te koop zetten? Meld je aan bij Sedo en zet via hun systeem je domeinnaam te koop. Verdien geld met je geparkeerde domeinnamen. Je kunt je domeinnamen ook doorlinken naar een commerciële Sedo-pagina met advertenties. Clicks op deze advertenties leveren je een vergoeding op. Meld je aan bij Sedo en maak via hun systeem een parkeerpagina met advertenties aan.
3 manieren om je domeinnaam te verkopen Hostnet Academy.
en ik heb een website. Waar ben je naar op zoek? Artikel 3 manieren om je domeinnaam te verkopen. Geplaatst 9 juni jun 2015 15. Leestijd 2 min uten. Of nu je bedrijfsnaam is veranderd of je niets meer doet met je website je wilt je domeinnaam verkopen. Maar hoe gaat dat precies in zijn werk? In dit artikel leggen we je 3 manieren uit om je domeinnaam te verkopen. Zelf onderhandelen over de verkoop. Om zelf een domeinnaam te koop aan te bieden kun je een webpagina maken waar geïnteresseerden een bod kunnen doen op je domeinnaam. Dat kan op de volgende manieren.

Contacteer ons