Zoeken naar domeinnaam hosting

TransIP Knowledge Base Hoe zeg ik een domeinnaam of webhostingpakket op?
Hoe zeg ik een domeinnaam of webhostingpakket op? Algemeen Domeinregistratie Website Basis Administratie Opzeggen Webhosting. Als je je diensten zoals bijvoorbeeld domeinnamen webhostingpakketten en doorstuurservices wilt opzeggen dan kan je dit uitvoeren via je controlepaneel. Bij het opzeggen van diensten hanteren we een opzegtermijn van een maand voor de verlengdatum. Wel is het van belang dat als je een domein nog wilt verhuizen dat je het domein vooral niet per direct bij ons moet opzeggen. Wanneer een domein wordt verhuisd zal de registratie bij ons automatisch stoppen.
Webshop Hosting
Domeinnaam Registreren bij TransIP. Check nu jouw domein!
Hieronder een afbeelding van de verschillende TTL's zoals deze momenteel zijn in te stellen. Alle DNS-instellingen voor een domein zijn aan te passen in het controlepaneel via Domein Hosting en vervolgens op de domeinnaam te klikken. Aan de rechterkant zie je meteen de DNS-records terug. Hieronder een overzicht van de verschillende DNS-records. Dit is voor de bereikbaarheid van je website het belangrijkste record. De A staat namelijk ook voor Address. Simpel uitgelegd verteld dit record aan bezoekers op welk IP-adres de webserver voor jouw domein terug te vinden is. Hieronder een voorbeeld hiervan. In ons geval verwijst het A'-record naar het IP-adres 149.210.170.8 wat ook het IP-adres is van de bijbehorende webserver.
Hoe koppel ik een domeinnaam aan een webhosting of reseller hosting account? Versio.
Hoe koppel ik een domeinnaam aan een webhosting of reseller hosting account? Wanneer u uw domeinnaam koppelt aan uw webhosting of reseller hosting account dan kunt u daarna een website op de domeinnaam plaatsen. Het koppelen kunt u op twee verschillende manieren doen U kunt de domeinnaam handmatig koppelen of de automatische manier in het klanten paneel gebruiken. Log in in het klantenpaneel klik links op Mijn Producten'-'Domeinnamen en daarna op Overzicht. Klik daarna op de pijl naar rechts achter het domein die u wilt koppelen. Kies daarna bij Koppelen aan webhosting account of Koppelen aan reseller hosting account in de dropdown het webhostingaccount.
Hosting2GO Beste Webhosting Domeinregistratie van Nederland!
Webhosting en domeinnaam registratie. Online starten kan eenvoudig betrouwbaar én goedkoop. Winnaar beste hostingprovider Vertrouwd door 120.000 websites Razendsnelle klantenservice. en claim jouw online identiteit! 9250 per jaar incl. PHP 5.3 5.5 5.6 en 7. Gratis domeinnaam SSL https. 4995 per jaar incl. PHP 5.3 5.5 5.6 en 7.
Domeinregistratie 1 per jaar registreer je domein nu snel en makkelijk! Mijndomein.nl.
mijndomein.nl 8.7 10 164. Wij gebruiken cookies om jouw gebruik van Mijndomein gemakkelijk te maken. Bezoek je onze website dan ga je akkoord met deze cookies. Registreer voordelig je domeinnaam. Leg je domeinnaam vast voor aankomende domeinextensies. Verhuis je domein en website eenvoudig naar Mijndomein. We staan voor je klaar. Leg jouw idee vast met een unieke domeinnaam. Gebruik je domeinnaam voor e-mailen en website. Keuze uit meer dan 400 verschillende domeinextensies. Gratis helpdesk staat voor je klaar. Al vanaf 1 inclusief BTW per jaar. Kies je domeinnaam Controleer. De beste service tegen een lage prijs Top webhosting provider sinds 2003. Start eenvoudig met je eigen e-mailadres. Overal je e-mail lezen via webmail.
Domeinnaam Hosting VPS Cloud Server Website Webshop Hosting.nl.
DNS en nameservers wijzigen. Virtual Private Server VPS.
TransIP Domeinnaam registratie Webhosting en VPS.
Actietarief geldt voor het 1e jaar. Is dit jouw domeinnaam? Verhuis eenvoudig naar TransIP! Deze domeinnaam staat in quarantaine. Bekijk onze FAQ voor meer info. Is dit jouw domeinnaam? Verhuis gratis naar jouw TransIP account. Wil je deze domeinnaam verhuizen? Neem contact op met support@transip.nl. Bouw razendsnel jouw eigen stabiele en schaalbare set-up! Ontdek BladeVPS PureSSD Samenstellen Start jouw gratis maand! Ontdek onze andere krachtige producten. Voeg tot 400TB aan secundaire opslagruimte toe aan je BladeVPS. Meer over Big Storage voor BladeVPS.
Goedkope Webhosting en Domeinnaam Registratie Neostrada.
Je kunt altijd bij ons terecht met vragen. Stuur een e-mail naar. Starter Master en Extra. Budget Professional en Business. Small Plus en Medium. Goed voor een informatieve website. Speciaal voor jouw webshop. Wij zijn de goedkoopste. De meeste capaciteit en snelheid. Met 1 klik uw eigen forum of weblog! De meest vriendelijke helpdesk! Extra snel dankzij SSD.

Contacteer ons