Meer resultaten voor wat is een domeinnaam

Wat is een domeinnaam?
Wat is een domeinnaam? Een domeinnaam kun je het beste vergelijken met een adres van een huis. Een domeinnaam verwijst naar naar een computer adres wat uit nummers ip-adres bestaat. Om het voor mensen makkelijker te maken om het adres te onthouden ipv een reeks cijfers zijn de domeinnamen in het leven geroepen.
website aanmelden
Wat is een domeinnaam? Versio.
Wat is een domeinnaam? Een domeinnaam is het adres van uw website. www.versio.nl is bijvoorbeeld een domeinnaam, www.google.nl is ook een domeinnaam. www.yahoo.com is ook een domeinnaam. Een domeinnaam is niks anders dan het adres van de website, het adres typt u in als u een website wilt bezoeken.
website aanmelden
Wat is jouw domeinnaam waard?
Je kunt nu zien op welke punten jouw domeinnaam beoordeeld is en wat de score is. Op het moment van schrijven van dit artikel blijkt de tool niet met alle extensies te werken. Een kwestie van proberen dus. Als jij een goede domeinnaam in je bezit hebt waar je toch niets meer mee doet, kun je overwegen om jouw domeinnaam te verkopen.
domeinnaam registreren
Domeinnaam uitleg, details en definitie domeinnamen.
Jouw domeinnaam bij Yourhosting. Je bent altijd bereikbaar met een domeinnaam bij Yourhosting. Met keuze uit meer dan 900 extensies is er altijd een domeinnaam die bij jou past. Bovendien krijg je bij elke domeinnaam die je registreert, een gratis website van MijnWebsite.
Wat is een domeinextensie?
Wat is een domeinextensie? Een extensie of domeinextensie is het laatste stuk van een domeinnaam oftewel het Top Level Domein. De domeinextensie van www.hostnet.nl is nl. Een extensie kan een afkorting zijn van een onafhankelijk land nl, be, it maar ook van een instelling of organisatie zoals bijvoorbeeld com commercieel, org non-profit en biz commercieel.
Wat is een domeinnaam? Hosting2GO.
Onze klantenservice staat voor je klaar wanneer je vragen hebt over wat een domeinnaam is of hoe je zorgt voor de juiste hosting bij het eigen domein dat je registreert. Je kunt rekenen op een veilig domein met krachtige hosting.
Wat is een domeinnaam? WebhostingAdvies.nl.
Betrouwbare informatie over website hosting en domeinnamen. Wat is een domeinnaam? Een domeinnaam is een uniek internetadres. De domeinnaam van deze website is WebhostingAdvies.nl. Elke computer die aangesloten is op internet of een ander netwerk heeft een eigen nummer. Dit kan een gewone huiscomputer zijn, maar ook een server waarop één of meerdere websites staan.
SIDN: Wat is een domeinnaam?
Home nl-domeinnaam Wat is een domeinnaam? Wat is een domeinnaam? Een domeinnaam is een unieke naam op internet. Onze domeinnaam is sidn.nl. Meestal worden domeinnamen gebruikt voor websites. Maar je kunt ook een domeinnaam aanvragen voor een persoonlijk mailadres. Een domeinnaam verwijst naar een IP-adres.

Contacteer ons