Op zoek naar domeinnaam eigenaar?

Achterhalen wie eigenaar is van een domeinnaam!
Het is echter soms mogelijk om een domeinnaam te kopen van de eigenaar of te checken wie de domeinnaam in bezit heeft. Uitleg hoe je kunt achterhalen wie de eigenaar is van de domeinnaam. Voor nl domeinnamen kun je via SIDN achterhalen wie de eigenaar is.
Eigenaar domeinnaam achterhalen.
Eigenaar domeinnaam opzoeken. De eigenaar van een domeinnaam kan je steeds raadplegen in een WHOIS who is? Gegevens die je kan zien zijn doorgaans de naam van de eigenaar, het emailadres, de technische contactpersonen, DNS servers. Niet alle gegevens worden altijd vrijgegeven.
Met de WHOIS-gegevens achterhaal je de eigenaar van elke website!
Vervolgens sturen ze je post of e-mail. Ze proberen je te overtuigen dat je de registratie van je domeinnaam moet verlengen. Op die manier willen ze ervoor zorgen dat zij de registrar of zelfs eigenaar worden van je domeinnaam en er zo geld mee verdienen.
Gegevens van website eigenaar achterhalen met Who.is.
Jeroen Edig februari 7, 2011. Vanaf 18 Maart 2010 is de whois voor een NL domeinnaam aangepast. Er worden geen adres en telefoon gegevens meer weergegeven. Wel is nog te zien door wie, wanneer en waar de domeinnaam vastgelegd is.
Webwijzer.nl De eigenaar van een domeinnaam achterhalen.
Nederlandse domeinnamen opzoeken NL. Typ een NL domeinnaam in het zoekveld, en klik op OK. Vink in het volgende scherm het vakje Accoordverklaring aan, en klik op OK. De houder van de domeinnaam is de eigenaar, de registrar is het bedrijf dat de domeinnaam voor de eigenaar heeft geregistreerd.
Wie is de eigenaar van een domeinnaam? Support Centrum.
Note: De facturatie voor de domeinnaam en eventueel bijbehorende diensten komt altijd terecht bij onze klant, welke de domeinnaam heeft aangevraagd. Dit geldt ook als de gegevens van onze klant niet overeenkomen met de eigenaar van de domeinnaam. De gegevens van de domeinnaamhouder zijn incorrect.
Domeinnaam Overdragen? Snelle Overdracht van je Domeinnaam!
Domeinnaam overdragen op een andere naam. Wil je een domeinnaam overdragen op een andere houder? Dan verzorgen wij dit voor jou voor 325, per domeinnaam. Het is wensenlijk om je domeinnaam over te dragen als.: Een domeinnaam een nieuwe eigenaar krijgt.;
Hoe draag ik een domeinnaam over aan een ander? mijndomein.nl.
Met behulp van deze autorisatiecode kan de nieuwe eigenaar de verhuizing van de domeinnaam aanvragen, en met deze verhuizing worden ook meteen de eigenaar gegevens van de domeinnaam aangepast. U kunt de autorisatiecode of het token van een domeinnaam zelf aanvragen via de website van Mijndomein.

Contacteer ons