Resultaten voor domeinnaam

Domein Domeinnamen Domeinen.
Order Your domain Register domain name. You can register every domain extension avaliable. Fill in the name extension and push the button to check your domain name. check one domain name. check multiple domain names. Informatie over domeinnamen registratie prijzen en meer. Snel uw domeinnaam actief of een wijziging doorvoeren. Op alle vragen een persoonlijk antwoord via onze helpdesk. Beheer uw DNS uw klanten en gegevens via één beheersysteem.
Domeinnaam Registreren 099 Goedkope Domeinnaam Registratie!
In drie eenvoudige stappen je website online. 1 Kies je domeinnaam. 2 Kies je hostingpakket. 3 Aan de slag! Je domeinnaam registeren of verhuizen. Je registreert je domeinnaam bij Starthosting al binnen één minuut. Gebruik je domeinnaam voor je eigen e-mailadres of om je website bereikbaar te maken. Je kunt een domeinnaam ook doorlinken naar een andere website of alvast registreren voor later gebruik. Bij elke domeinnaam die je registreert krijg je een gratis website van MijnWebsite. Wil je liever een uitgebreidere website? Maak dan je keuze uit een van onze hostingpakketten bij elk pakket is de volledige versie van MijnWebsite gratis inbegrepen.
Domeinnamen Domein Registratie Domain Name System DNS.
bij afname van grote hoeveelheden dalen de prijzen tot minimaal 899 per domein per jaar De prijzen voor het verhuizen van uw domeinnaam zijn hetzelfde! Wat is en Domeinnaam? Een domeinnaam of afgekort domein is een naam in het Domain Name System DNS het naamgevingssysteem op internet waarmee netwerken computers webservers mailservers en andere toepassingen worden geïdentificeerd. De verschillende delen van een domein oftewel domeinnaam worden van elkaar gescheiden door punten. Een voorbeeld van een domein is ber art.nl. Om deze naam vast te leggen is een registratie vereist. Meestal is in de domeinnaam de persoon of het bedrijf te herkennen waarover de pagina gaat soms is in de domeinnaam het thema van de website te herkennen.
Domeinnnaam verhuizen KPN Zakelijk.
Bekijk wat er nodig is voor een soepele verhuizing van uw domeinnaam. Domeinnaam verhuizen naar KPN in 5 stappen. Haal de gegevens op bij uw provider. Vraag de EPP code op bij uw huidige provider. Een EPP-code is een unieke code van een domeinnaam die noodzakelijk is om de domeinnaam te kunnen verhuizen. KPN heeft de EPP-code nodig om uw domein te verhuizen. Deze code kunt u zelf opvragen bij uw huidige provider. U kunt de volgende vraag per e-mail of telefonisch kunnen stellen om de EPP code te ontvangen.
Registratie van alle gewenste domeinnnamen Domein-Registreren.nl.
Verwerk de zoekwoorden voor uw branche in uw domeinnaam. Registreer uw domeinnaam onder meerdere extensies. NL COM EU DE BE FR. Geef uw domeinnaam op. hier het voordeligst uit. Hét pakket om online in te stappen. 5 p/m Nu Bestellen. Alles wat nodig is voor een solide online aanwezigheid. 10 p/m Nu Bestellen. Zekerheid voor robuuste websites en webapplicaties. 15 p/m Nu Bestellen. E-mail op uw eigen domeinnaam ontvangen.
Domeinnaam Registreren? Goedkoop Snel Direct Checken Neostrada.
Gratis extra's bij je domeinnaam! Zo zijn je persoonsgegevens privé. Bulk kortingen tot 50% korting bij meerdere registraties. Met 1 klik google apps configureren op je domeinnaam. Met 1 klik je domeinnaam doorsturen. Binnen 60 seconden geregistreerd. API WHMCS en Wefact plugins. Registreer nu je eigen domeinnaam. Ruim 30.000 tevreden klanten gingen je voor. Uniek in Nederland alles gehost op SSDs. Wij zijn de goedkoopste. De meeste capaciteit en snelheid. Met 1 klik uw eigen forum of weblog! De meest vriendelijke helpdesk! Neostrada in het kort. Goede service en uiterst betaalbaar! Ook de gratis scripts heb ik al gebruikt. Binnen 10 minuten had ik een fotoalbum op mijn website.
Goedkoop met een domeinnaam Vanaf 0.89.
Reseller hosting Nederland Reseller hosting Belgie. Registreer je gewenste domeinnaam! Domeinnaam registratie al vanaf 089 / per jaar. Kies eerst een domeinnaam! Kies eerst een domeinnaam die gekoppeld moet worden aan het product. Moment uw aanvraag wordt verwerkt. Ga naar de volgende stap. Afgelopen dagen zijn er 766 domeinnamen geregistreerd 153 shared webhosting pakketten en 88 reseller hosting pakketten afgenomen. Onze beschikbare domeinnaam extensies. Voor elk doel hebben wij een geschikte domeinnaam extensie voor jou beschikbaar al vanaf 089 euro!
Domeinnaam registratie en verhuizing altijd goedkoop Versio.
Domeinnaam registratie en verhuizing. Met uw domeinnaam maakt u duidelijk wie u bent en wat u te bieden heeft. Het is daarom van belang dat u een passende en pakkende domeinnaam vindt voor uw website. Versio biedt u een gebruiksvriendelijk interface voor het beheer van uw domeinnamen voor de laagste prijs van Nederland en België. Versio is een deelnemer van ICANN SIDN DNS Belgium EURid en Nominet. Versio beheert meer dan 400.000 domeinnamen en is hiermee één van de grootste registrars van Nederland en België.

Contacteer ons